Mijn naam is Jelle Uijtdewilligen. In 2014 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Avans Hogeschool Breda. Na mijn afstuderen ben ik meteen gaan werken in een eerstelijns particuliere praktijk en bij een tweedelijns instelling gericht op ouderen. Tijdens het werken ben ik me steeds verder gaan verdiepen in de diagnostiek en behandeling van klachten van spieren en pezen.

Na 5 jaar ook in de tweedelijn gewerkt te hebben heb ik stap gemaakt om me volledig in te zetten in de eerste lijn. Sinds 2019 werk ik bij Fysiotherapie Kreverplein om mensen te behandelen. Niet alleen ben ik in de behandelkamer te vinden maar begeleid ik ook mensen met sporten in de oefenzaal. Hierdoor kun je als de behandeldoelen bereikt zijn toch nog ondersteuning bieden om in de toekomst klachten te voorkomen.

In mijn vrije tijd loop ik graag hard en stap ik op de wielrenfiets. In het weekend geef ik judoles bij JudoKlub-Tilburg op de MFA de Symfonie. Verder kun je mij op een mooie dag rond zien toeren op de motor terwijl ik in de winter met mijn snowboard de berg af ga. Tot op de praktijk.

Met sportieve groeten,

Jelle Uijtdewilligen

BIG Nummer: 99918510604